Blog

Így készülnek a pólóink!

Az egyedi pólónyomás még mindig reneszánszát éli. A korábban csak vicces, néha trágár vagy polgárpukkasztó feliratokat felváltották az igényes, modern mintázatú pólók, melyeket nem csak alkalmakon, de akár a mindennapokban is szívesen használnak vásárlóink. Ha olyan pólót szeretnél, amitől leesik a barátaid álla, akkor itt biztosan meg fogod találni a kedvencedet!

A most induló webshopunkkal szeretnénk elérni, hogy üzletünkön kívül is, az ország bármely pontján megrendelhetőek legyenek a termékeinket. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget és mutatjuk be blog cikkünkben, hogy készülnek a nálunk rendelhető pólók.

Milyen technológiát használunk a nyomtatáshoz?

A honlapon található minták kiválasztását és megrendelését követően elkezdjük a munkát műhelyünkben. Az eljárás során digitális nyomtatónk segítségével egy úgynevezett transzferpapírra nyomtatjuk a kiválasztott mintát. Ez fogja biztosítani az átvitelt a két felület között.

A többféle típusú transzferpapírnak köszönhetően világos és sötét színű pólókra is lehetőségünk van nyomtatni a minták színeinek tökéletes megtartásával. Ha a kiválasztott minta nyomtatásával megvagyunk, a transzfer papírt a póló megfelelő részére helyezzük és hőprés segítségével felvisszük a nyomtatott mintát.

Hogyan óvjuk pólóinkat?

Amellett, hogy fontos a megfelelő minőségű nyomtatási technológia biztosítása, azt is szem előtt kell tartanunk, hogyan kezeljük kedvenc pólóinkat, hogy azok megőrizzék a nyomtatott mintát.

Ahhoz, hogy kedvenc darabjaink hosszú időn át megőrizzék minőségüket, tartsuk be a használati utasításokat. A pólókat kifordítva, maximum 30 fokon mossuk! Ennél nagyobb hőnek ne tegyük ki a nyomtatott felületet. Ha pedig vasolni szeretnénk, mindig használjunk sütőpapírt a minta felületén és azon keresztül helyezzük rá a vasalót. Ezt a pár lépést betartva, nem lesz gondunk a pólókkal!

Több, mint 300 minta a webshopban!

Kínálatunk összeállításakor arra törekedtünk, hogy a lehető legváltozatosabb darabok közül tudj választani. Ezért nem csak a lánybúcsús és legénybúcsús, szivatós és vicces darabokat találod meg nálunk, hanem olyan design minták közül is választhatsz, amiket hétköznap is szívesen hordanál.

Ha úgy érzed, mégsem találod köztük az igazit, az általad küldött minták nyomtatását is vállaljuk, így olyan pólód lehet, amivel biztosan nem fog szembejönni veled az utcán. Mindezt akár A/3 méretben is megcsináljuk neked!

Mire nyomtatunk?

Szeretünk minőségi munkát végezni, így a pólók prémium darabok, puha tapintású és mérettartó anyagból készülnek. Választhattok fekete és fehér pólók közül, környakú változatban. Az üzletünkben rendelt darabok között találhattok vászontáska és kötény alapokat is, így ezekre is kérhetitek a minta nyomtatását.

Ha szeretnél egyedi pólóra egyedi mintát választani, gyere be hozzánk az üzletbe, add le a pólót és 2-3 nap munkanap alatt el is készítjük rendelésedet!

Szeretsz saját rajzokat készíteni? Logókat, mintákat vagy grafikákat rajzolni? Tervezz saját mintát, nyomtasd ki nálunk és legyen saját kollekciód!